Ervaring Ervaring

Als (senior) voedingskundige ben ik negen jaar werkzaam geweest bij de wetenschappelijke afdeling van de divisie Baby- en Kindervoeding van Nutricia Nederland B.V.. Een ervaren voedingskundige met kennis over kindervoeding is van essentieel belang bij de ontwikkeling van o.a. campagnes,  richtlijnen, productintroducties, (interactieve) scholingen en workshops. Mijn kracht ligt in het vertalen van de wetenschappelijke kennis naar de toepassing hiervan in de praktijk.  Ik werk accuraat en pragmatisch om tot een analyse van de situatie te komen. Mede door het volgen van symposia, congressen en workshops ben ik op de hoogte van de recente (wetenschappelijke) ontwikkelingen. Tevens werk ik samen met (kinder)artsen en andere (para-)medische professionals.

Zie voor opleidingsachtergrond en werkervaring bijgaand Curriculum Vitae.

 

Ervaringen van opdrachtgevers

 “Het is prettig om met Brenda samen te werken omdat ze precies en gedreven is. En niet te vergeten inhoudelijk op de hoogte!”

(betreft: organisatie symposium 2010)

 

“Ik kan kort en krachtig zijn met mijn feedback. Ik ben tevreden. We namen soms het ene zijpaadje na het andere, maar Brenda hield de grote lijn/rode draad in de gaten”

(betreft: voedingskundige training 2010)

Brenda portret
symbolen dieetadvies, zwangerschap, kinderen
mobiel
Email